Vanaf nu ook Kinderfeestjes sieraden maken

De meeste kinderen vinden het erg leuk om zelf een sieraad te maken. En met de juiste materialen, een beetje uitleg en hulp, kan ieder kind een ketting maken waar de mama jaloers op is. Een leuk idee voor een verjaardagsfeestje of een andere speciale gelegenheid!


Praktische info 
De workshops worden steeds gegeven op locatie (bij de jarige thuis) aan groepjes van minimaal 6, maximaal 10 kinderen.

De kinderen hebben een plek nodig waar ze kunnen werken, een grote tafel bijvoorbeeld. Ik zorg verder voor alle nodige materialen.

Materialen
Er is een ruime keuze aan kralen en bedeltjes. De kralen zijn van een mooie kwaliteit kunststof. Er zijn parels, facetkralen en blingkralen in vele kleuren en maten, kralen in de vorm van een bloem, hart of vlinder en diverse zilverkleurige kralen. Er zijn verschillende kralendozen vol kralen waar de kinderen kunnen uit kiezen!

Ook bedeltjes zijn er in veel soorten: bloemetjes, hartjes, vlinders, stras bedeltjes, er zijn metallook bedeltjes en bedeltjes van metaal en kunststof.
De sieraden worden geregen op stevig metaaldraad, de armbandjes op elastiek. Er kan ook met een veter of wax koord gewerkt worden.

Hoe gaat een feestje in zijn werk?
Ik kom op de afgesproken dag naar je toe en breng alle materialen mee. Ik breng ook enkele voorbeeldjes van sieraden die de kinderen kunnen maken mee. Dit om hun wat inspiratie te bieden. Daarna wordt er dan wat informatie gegeven aan de kinderen over de materialen en mogelijkheden, en kunnen ze kiezen welk sieraad ze willen maken. Er zijn verschillende mogelijkheden, een ketting, armbandje, oorbellen, sleutelhanger, gsm hangertje….. Dit is ook een beetje afhankelijk van de leeftijd natuurlijk.

Als ze de dan de kralen hebben uitgezocht, gaan ze aan de slag. Waar dat nodig is, wordt een helpende hand van mij geboden. Slotjes kunnen eventueel door mij bevestigd worden.

Na het feestje nemen alle kinderen hun zelfgemaakte sieraad mee naar huis. En de jarige krijgt ook nog een leuk cadeautje!


Voor meer info en prijzen kan je mij steeds mailen: creatief_met_kralen@hotmail.com